Processen

3

2

1

Förberedelser

PLaneringsmöte

Bokning

Har vi en stil som tilltalar er? Då är ni varmt välkomna med er bokningsförfrågan via vårt formulär som finns HÄR för att se om ert önskade datum finns ledigt. Vi hör av oss till er så snabbt som möjligt och bokar in ett första möte. Känner ni efter mötet att ni vill gå vidare med oss som fotograf så skickar vi ett avtal med en delfaktura på 25% av valt paket. När den är betald har ni en bokning hos oss.

Efter planeringsmötet kommer vi att besöka fotoplatserna och finna vackra miljöer att fotografera och finna det ljus som passar in på våran stil. På er stora dag guidar vi er under fotosessionen till de platser vi på förhand valt ut.

Vi kommer att finnas tillgängliga för er under hela planeringsresan inför ert bröllop. Vi bokar in ett förberedande möte där vi lär känna varandra lite mer och lyfter fram det som är viktigt och vilka önskemål ni har för att kunna ge er en så fin dag som möjligt.

6

5

4

Leverans

Efterbearbetning

Bröllopsdagen

Bilderna levereras genom filöverföring
(WE transfer) högupplöst i färg till att kunna printa samt lågupplösta till mobiltelefonen och sociala medier. Normalt väljer vi inom kort ut en bild som vi och ni kan använda på exempelvis sociala medier. Kom då ihåg att lägga en byline att det är Upando Photography fom fotograferat.

Bilderna säkerhetskopieras och därefter gör vi vårt urval. Bilderna redigeras så att de svarar upp mot vår ljusa romantiska stil vilket är ett omfattande arbete.

Redigeringen kan ta upp till 8 veckor beroende på antal bilder/paket

På er stora dag kommer vi att fånga er kärlekshistoria och den energi ni utstrålar. Det osynliga band som ni kanske själva inte ser på ett så naturligt sätt som möjligt. Vi kommer finnas med men inte märkas av så mycket. Om ni vill guidar och vägleder vi er under hela foto sessionen så att ni kan känna er trygga, bekväma och kunna fokusera på varandra. Vi kommer att ha roligt tillsammans och då kommer ni slappna av framför kameran. Era bröllopsfoton kommer förmedla och spegla alla tänkbara känslor så som förväntningar, kärlek, glädje, nervositet, intimitet och en hel del gapskratt.

Faq

Svar:

Fråga:

Det sägs att regn på bröllopsdagen betyder lycka i äktenskapet. Vi kan inte styra över vädret men som fotograf är vi väl förberedda för att fånga er bröllopsdag oavsett. Vi lägger ner mycket tid på at reka de finaste fotoplatserna till er, så i samband med detta spikar vi alltid en back-up plats om vädret inte är med oss. Vi har med oss genomskinligt paraply för att skydda er. Det blir otroligt romantiska bilder under det paraplyet! Så när er bröllopsdag kommer kan ni känna er trygga i att era bilder blir vackra oavsett väder.

vad gör vi om det regnar?

svar:

Fråga:

Vi kommer i god tid prata ihop oss om hur er stora dag ska se ut så att ni kan slappna av. Varje brudpar är unikt liksom sättet just ni pussas, kramas eller håller om varann och vi vill fånga er så naturligt som möjligt. Vi kommer att ge er enkla direktiv, vägleda och guida er under hela fotosessionen så att ni kan känna er trygga, bekväma och bara fokusera på varandra.

Picknickkorg - Ta med er något gott att äta och dricka mellan måltiderna för att hålla energinivån på topp och magen lugn.

Rum för förberedelser - Är det så att vi ska fotografera era förberedelser vill vi att ni har era rum nära varandra när ni gör er iordning, på så sätt kan vi enkelt gå mellan. Tänk på att ett ljust rum med stora fönster kan ge otroligt fina bilder.

Utomhus - Det kan vara bra att ha med extra skor, jacka, allt beroende på årstid och väder. Extra paraplyer till ev.brudfölje.

Barn - vill ni att barn ska vara med på bilderna brukar vi börja med dem för att ni sedan ska kunna fokusera på varandra. Då är det bra om någon de litar på är med så att de kan hitta på något annat medan vi fortsätter fotografera i lugn och ro.

vad behöver vi som par ta hänsyn till när vi blir fotograferade av er?

svar:

Fråga:

Vilka bröllopspaket vi erbjuder kan ni läsa om HÄR

Hittar ni inte det ni söker?

Då skräddarsyr vi gärna ett paket till er baserat på era behov och budget.
Berätta mer om era planer.

KONTAKTA OSS HÄR

vad har ni för olika paket?

svar:

frågA:

Vår redigeringstil är ljus och romantisk.
Vi lägger ner mycket tid och energi på att redigera varje bild då bilderna är minnen ni kommer att bära med er resten av livet.

vad är er redigeringsstil?

svar:

fråga:

Beroende på vilket bröllopspaket ni valt tar det från 8 veckor innan redigeringen är helt klar.

Bilderna levereras genom filöverföring WE-transfer i både färg och svartvitt, låg och högupplösta. Vi brukar också omgående redigera en sneakpeak som ni kan ha att lägga ut på sociala medier för att visa en glimt av er stora dag.
Våra brudpar kan använda bilderna fritt även om det är vi enligt lagen om Copyright som äger bilderna. Ni som par får bilderna i största möjliga format för att själva kunna skriva ut och göra de förstoringar ni önskar. Bilderna får gärna spridas och delas med vänner och familj på internet och i sociala medier så länge ni lägger en byline att det är vi som fotograferat, tex “Foto: Upando Photography”

hur levereras bilderna?

svar:

fråga:

Vi fakturerar 25% av paketpriset som betalas vid bokning i så kallad bokningsavgift. Fakturan med det resterande beloppet skickas ut i samband med att vi redigerat klart era bilder.

HUR BETALAR VI?

svar:

Fråga:

Både ja och nej. Vi tar med några mellanmål så vi lätt boostar vår energi. Är vi med under middagen som ingår i vårt paket ”Platina” uppskattar vi att få något att äta under dagen.

TAR NI MED egen MAT OCH DRYCK OM VI BOKAR ER EN HELDAG?