Om oss

 Annica & Marcus

Annica
På våra fotograferingar är jag assistenten som piffar och puffar och finns där som en hjälpande hand.  En av mina styrkor är att jag har öga för fina fotoplatser, jag ser i mitt inre hur bilden kan tänkas bli och i och med det får Marcus en utmaning rent tekniskt i att skapa den bild som finns på min näthinna. Det är delvis det som gör fotografering så spännande.
Vi kompletterar varandra och tillsammans med er skapar vi något unikt.
Jag älskar att bidra till andra på fler sätt, genom mina massagebehandlingar och min konst.
Under detta år har jag som utmaning till mig själv att jag ska lära mig att fotografera, eller som det också heter, måla med ljus.Marcus
Att fotografera och ständigt söka efter nya vackra platser, olika tider på dygnet är mitt sätt att vara kreativ, variationen av platser och ljus ger mig respekt för fotograferingen då nya metoder och redigeringstekniker ständigt utvecklas.  Att få fotografera människor och skapa värden för dem gör bara glädjen ännu större.

När jag rekar fotoscener brukar jag och Annica fotografera varandra och det ger mig en väldigt tydlig inblick i hur jag som fotograf ska ta tillvara på fina ”ögonblick”, med det menar jag att när en bild är tagen är det vanligt att ett lugn infinner sig hos modellen, och det är då magin uppstår, när avslappningen kommer, det är då jag är som mest uppmärksam.

Vi bor i Lerbäck som har härlig natur inpå knuten, här har vi tillsammans skapat Upando och vårt eget paradis.
Efter 25 år tillsammans gjorde vi en Elopement (rymning) till Paris och gifte oss. Paris är en fantastiskt vacker och romantisk stad som vi ofta kommer återvända till.
Varmt välkomna till oss!

Stäng meny